Välkomna till nästa års träningstillfällen 2019 Nya datum för öppna träningar. Bästa hälsningar Åsa  

Öppna träningar nivå Öppenklass

Max 6 personer 13:00-15:00 kostnad 550 kr ,

Klicka på anmälan så ser du vilka dagar det går bra att anmäla till flera samtidigt, kan vara bra eftersom de blir fulltecknade rätt snart.

 Med öppen träning menas att vem som helst kan komma till gruppen men uppläggen anpassas efter varje ekipage så långt det går.

Skott med kastare, startpistol och bössa. Medhjälpare vid behov.

Plats; Norrtälje med omnejd. Vägbeskrivning vid anmälan. Betalning sker mot faktura när du anmält. Betalad faktura medger plats vid angivet datum.  Om kursen är fulltecknad så meddela gärna om Du vill stå som reserv.

Anmäl här

Öppna träningar nivå  Vinnarklass

Max 6 personer 13:00-15:00  kostnad 550 kr

Din hund är styrbar på distans och förberedd på svårare uppgifter. Klicka på anmälan så ser du vilka dagar vi tränar och det går bra att anmäla till flera tillfällen samtidigt, kan vara bra eftersom de blir fulltecknade rätt snart.

 Med öppen träning menas att vem som helst kan komma till gruppen men uppläggen anpassas efter varje ekipage så långt det går.
Skott med kastare, startpistol och bössa. Medhjälpare vid behov.

Plats; Norrtälje med omnejd. Vägbeskrivning vid anmälan. Betalning sker mot faktura när du anmält. Betalad faktura medger plats vid angivet datum.  Om kursen är fulltecknad så meddela gärna om Du vill stå som reserv. Sent avhopp debiteras såvida du inte kan hitta egen ersättare

Anmäl här
Tips !
Många väljer att boka upp återkommande eller enstaka tider för en grupp som man sätter ihop själv. Det går att bestämma själv hur många Ni vill vara och hur lång tid Ni vill träna. Några kommer en gång i veckan med sin grupp, andra en eller två gånger i månaden.

Privat träning 60 min. eller längre.

För 1 -5 pers / timme

Klippkort 5 x 60 minuter privat träning.

(550 kr /timme)

Klippkort 10 x 60 minuter privat träning.

(500 kr /timme)

Gruppträning 6-10 pers Halvdag

Här bokar du själv en träning för en grupp

Gruppträning 6-10 pers Heldag

Här bokar du själv en träning för en grupp.

Helgkurs

Vill du arrangera en helgkurs skicka intresseanmälan här

Helgkurs/Internat

Anmälan och Betalning

Betalning sker mot faktura när du anmält. Betald faktura medger plats vid angivet datum. Vill du boka flera datum på en gång så går det bra och då kommer en samlad faktura innan första datum om du väljer det alternativet i menyn. Först till kvarn gäller. Var noga med att ange fakturanummer när du betalar din avgift. Sent avhopp ( dagen innan ) debiteras eller så skaffar du själv ersättare om jag inte har reserver.
Välkomna.
Bank: Nordea
Plus Giro 834194-3
Behöver Du en instruktör till Din kennelträff? Hör av dig så syr vi ihop ett bra koncept. Det kan vara som internat eller bara över en dag.
Om du eller hunden blir sjuk inför kurstillfället så betalas kursavgiften tillbaka ( intyg fodras )

Kursavgiften betalas mot skickad faktura och inbetalning gäller som slutgiltig och bindande anmälan. Betalas inte avgiften i tid kan din plats ges till någon annan. Du kan också skaffa en ersättare.

Kurskallelse, med information skickas per mail ett par dagar före kursstart.

Om en kurs blir inställd så erbjuds Du annan plats eller så betalas hela kursavgiften tillbaka.